MARVEL NIEUWS ORGANISATOREN EXPOSANTEN LEADSCANNERS EVENT APP
This website in English  Deze website in het Nederlands   

Marvel LeadScanner app privacy policy

Introductie

Dit privacy statement beschrijft hoe wij, Marvel The Databadge Company, om gaat met informatie, persoonlijk en anderszins, verzameld met onze LeadScanner app. Onze LeadScanner app is beschikbaar in Google Play voor Android telefoons en tablets en in de App Store voor Apple telefoons en tablets.

Wij verzorgen registratieservices voor onze cliënten, de organisatoren van vakbeurzen, consumenten beurzen en congressen. Onze LeadScanner app en bijbehorende backend software is deel van de services die wij aanbieden. De LeadScanner app is bedoeld voor exposanten op deze evenementen en is een praktisch hulpmiddel om snel informatie van stand bezoekers vast te leggen.

Alle bezoekers hebben een persoonlijke toegangsbadge met een barcode die gebonden is aan informatie die een exposant nodig kan hebben voor evaluatie van, en om contact te hebben met, de bezoeker van zijn stand. Als een bezoeker de exposant benadert voor informatie kan de exposant de barcode op de bezoekersbadge scannen. De gescande QR barcode bevat altijd basis informatie zoals de bedrijfsnaam, contactpersoon en adresgegevens, maar vaak ook de antwoorden op enquêtevragen die de bezoeker gegeven heeft tijdens de registratie voor het evenement. Deze extra informatie kan informatie bevatten over de positie binnen het bedrijf, de bedrijfsgrootte, authorisatie en interessegebieden. Feitelijk geeft de barcode een compleet profiel van de bezoeker en de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt. De exposant kan zelf het bezoekers profiel completeren met actiecodes en notities.

De bezoekers data wordt eenvoudig op de beursvloer verzameld en verzonden naar de Marvel backend servers. De data kan te allen tijde worden gedownload van een web portal dat door Marvel of de organisatie van het evenement beschikbaar gesteld wordt. Alleen informatie van bezoekers die door de exposant gescand zijn op de beursvloer is beschikbaar voor de backoffice van de exposant.

Data gebruik en privacy

De data die wij verzamelen is eigendom van onze klanten en valt onder de privacy policy van het betreffende evenement. Er kunnen verschillende privacy policies zijn voor de bezoeker die de registratie website bezoekt en de exposant die deelneemt aan het evenement.

Marvel zal exposanten- of bezoekersgegevens uitsluitend gebruiken voor externe communicatie in opdracht van onze klant en nooit aan een andere partij verstrekken. Alle informatie, zoals namen, adressen en profielinformatie die wij ontvangen, zal uitsluitend gebruikt worden om aan ons contract met onze klant te voldoen.

Financieel

De LeadScanner app is gratis te installeren en kan alleen gebruikt worden voor evenementen waarvoor Marvel registratie services verleend. De app moet geactiveerd worden voordat deze gebruikt kan worden. Voor veel evenementen zijn een aantal activatiecodes opgenomen in de deelnamekosten voor exposanten, maar er kunnen ook kosten gerekend worden door Marvel of de organisatoren van het evenement voor het verkrijgen van (extra) activatiecodes. Het gebruik van de app of andere badge scanapparaten die voor een evenement beschikbaar zijn, is nooit verplicht. Klassieke uitwisseling van business kaarten of adresinformatie blijft altijd mogelijk.

De app bevat geen advertenties.

De app bevat geen mogelijkheden voor financiële transacties of aankopen.

App permissies

Bij installatie op Android apparaten vraagt de LeadScanner app alleen om permissie voor het gebruik van de camera en internet toegang. Toegang tot de camera is nodig om de QR barcode op de bezoekersbadges te scannen. Internet toegang is uitsluitend nodig om gegevens te communiceren met de Marvel backend servers.

De LeadScanner app heeft internet toegang nodig (via mobiele data of WiFi) om met de Marvel backend servers te communiceren en verbruikt slechts een geringe hoeveelheid data (minder dan 5000 bytes per gescande badge en typisch minder dan 300 Kbytes voor eenmalige activatie). Als de internet toegang onderbroken wordt kan in de app alleen de basis informatie van de badge gelezen worden, maar zodra de internet toegang weer hersteld wordt zal daarna het volledige bezoekersprofiel in de app zichtbaar worden. De gebruiker moet erop letten dat de app kan communiceren met de Marvel backend servers aan het einde van het evenement zodat alle data beschikbaar komt in de exposanten web portal. Binnen de app kan er door de bezoekersdata gebladerd worden, maar de data kan niet uit de app geëxporteerd worden. Alle data wordt uitgewisseld via geëncrypte verbindingen.

Het niet geven van de gevraagde permissies zorgt ervoor dat de LeadScanner app onbruikbaar zal zijn.

Gebruikt u de LeadScanner app niet indien u de voorwaarden van deze policy niet kunt accepteren.

Aanpassingen van deze privacy policy

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy policy aan te passen op ieder willekeurig tijdstip. Wij zullen de veranderingen op deze pagina publiceren, dus checkt u deze policy iedere keer voor het gebruik van de app. Wij kunnen additionele vormen van notificatie van veranderingen in deze policy toepassen afhankelijk van de omstandigheden.

Contact informatie

Marvel, the Databadge Company B.V.
Telefoon: (+31) (0)30-2413424
Email: support@marvel-databadge.com
Website: https://www.databadge.net

© Marvel, the Databadge Company B.V. - Disclaimer - Privacy statement - Gedragscode