MARVEL NIEUWS ORGANISATOREN EXPOSANTEN LEADSCANNERS EVENT APP
This website in English  Deze website in het Nederlands   

MARVEL LEAD SCANNERS

U kunt een Marvel Lead Scanner bestellen voor gebruik tijdens de beurs, het evenement of congres. Hier kunt u op een snelle en praktische manier uw voordeel mee doen. De bezoekers zijn in het bezit van een persoonlijke badge. De barcode van de badge bevat een schat aan persoonlijke informatie. Naast basisgegevens als bedrijfsnaam, contactpersoon en adresgegevens, bevat deze barcode vaak ook gegevens over bijvoorbeeld bevoegdheden, interessegebieden en de bedrijfsgrootte. In feite geeft de barcode een compleet profiel van de bezoeker en de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt. Daarnaast kunt u zelf aantekening toevoegen bij de bezoeker.


WIRELESS LEAD TABLET

Met de Wireless Lead Tablet kunt u de gegevens op een badge direct lezen, opslaan en aanpassen. Zo beschikt u ter plekke in een handomdraai over complete gegevens van uw bezoekers, aangevuld met uw eigen opmerkingen.

Tijdens de beurs heeft u de mogelijkheid via RegResult een bestand met alle leads die met de Wireless Lead Tablet verzameld zijn te downloaden. In dit bestand is tevens aangegeven welke personen door u als exposant zijn uitgenodigd.

Zo heeft u tijdens de beurs al een uitstekend overzicht van alle bezoekers die op uw stand zijn gescand. U kunt direct aan de slag met uw follow-up activiteiten. Uw Wireless Lead Tablet is uiteraard ook uit te breiden met uw eigen actiecodes en een programmering van de standbemanning.

DATABADGE READER

Met de Marvel Databadge Reader kunt u de gegevens op een badge direct lezen, opslaan en printen. Zo beschikt u ter plekke in een handomdraai over complete gegevens van uw bezoekers, geprint op een overzichtelijk contactformulier.

Direct na afloop van de beurs (de ochtend van de eerste werkdag na de beurs) ontvangt u per e-mail een bestand met alle leads die met de Databadge Reader verzameld zijn. In dit bestand is tevens aangegeven welke personen door u als exposant zijn uitgenodigd. Zo heeft u na de beurs een uitstekend overzicht van alle bezoekers die gebruik hebben gemaakt van uw uitnodiging en/of uw stand hebben bezocht.

U kunt direct aan de slag met uw follow-up activiteiten. Wilt u al tijdens de beurs direct de follow-up verzorgen, dan kunt u een 'Databadge Reader-gebonden' USB Exhibitor Stick bestellen.

© Marvel, the Databadge Company B.V. - Disclaimer - Privacy statement - Gedragscode